Complutense University Library

On the microeconomic ingredients of competitiveness : efficiency, competition and differentation

Antón López, Jesús (1998) On the microeconomic ingredients of competitiveness : efficiency, competition and differentation. [ Documentos de Trabajo de la Facultad de Ciencias Económicas y Empresariales; nº 10, 1998, ISSN: 2255-5471 ]

[img]
Preview
PDF
287kB

Official URL: http://eprints.ucm.es/6654/

View download statistics for this eprint

==>>> Export to other formats

Abstract

Estudio sobre los principales componentes que se consideran normalmente bajo el concepto de competitividad: eficiencia, costes de producción, competencia como medida de comportamiento y diferenciación de producto


Item Type:Working Paper or Technical Report
Uncontrolled Keywords:Competencia (Economía)
Subjects:Social sciences > Economics > Business enterprises
Social sciences > Economics > Commerce
Series Name:Documentos de Trabajo de la Facultad de Ciencias Económicas y Empresariales
Volume:1998
Number:10
ID Code:6654
Deposited On:30 Nov 2007
Last Modified:06 Feb 2014 07:50

Repository Staff Only: item control page