Universidad Complutense de Madrid
E-Prints Complutense

Consultar por Autor

Subir un nivel
Exportar como [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Número de eprints: 7.

Alonso Conde, Rafael Alejandro y Belda Aguilar, Ignacio y Santos de la Sen, Antonio y Navascués, Eva y Marquina Díaz, Domingo (2015) Advances in the control of the spoilage caused by Zygosaccharomyces species on sweet wines and concentrated grape musts. Food Control, 51 . pp. 129-134. ISSN 0956

Belda Aguilar, Ignacio y Navascués, Eva y Marquina Díaz, Domingo y Santos de la Sen, Antonio y Calderón, Fernando y Benito, Santiago (2015) Dynamic analysis of physiological properties of Torulaspora delbrueckii in wine fermentations and its incidence on wine quality. Applied Microbiology and Biotechnology, 99 . pp. 1911-1922. ISSN 0175-7598

Belda Aguilar, Ignacio y Ruiz Ruiz, Javier y Navascués, Eva y Marquina Díaz, Domingo y Santos de la Sen, Antonio (2016) Improvement of aromatic thiol release through the selection of yeasts with increased β-lyase activity. International Journal of Food Microbiology, 225 . pp. 1-8. ISSN 0168-1605, ESSN: 1879-3460

Belda Aguilar, Ignacio y Ruiz, Javier y Beisert, Beata y Navascués, Eva y Marquina Díaz, Domingo y Calderón, Fernando y Rauhut, Doris y Benito, Santiago y Santos de la Sen, Antonio (2017) Influence of Torulaspora delbrueckii in varietal thiol (3-SH and 4-MSP) release in wine sequential fermentations. International Journal of Food Microbiology, 257 . pp. 183-191. ISSN 0168-1605

Belda Aguilar, Ignacio y Ruiz, Javier y Esteban Fernández, Adelaida y Navascués, Eva y Marquina Díaz, Domingo y Santos de la Sen, Antonio y Moreno Arribas, M. Victoria (2017) Microbial Contribution to Wine Aroma and Its Intended Use for Wine Quality Improvement. Molecules, 22 (2). ISSN 1420-3049

Belda Aguilar, Ignacio y Navascués, Eva y Marquina Díaz, Domingo y Santos de la Sen, Antonio (2016) Outlining the influence of non-conventional yeasts in wine ageing over lees. Yeast, 33 (7). pp. 329-338. ISSN 0749-503X, ESSN: 1097-0061

Belda Aguilar, Ignacio y Ruiz Ruiz, Javier y Alastruey-Izquierdo, Ana y Navascués, Eva y Marquina Díaz, Domingo y Santos de la Sen, Antonio (2016) Unraveling the Enzymatic Basis of Wine “Flavorome”: A Phylo-Functional Study of Wine Related Yeast Species. Frontiers in Microbiology, 7 . pp. 1-13. ISSN ESSN: 1664-302X

Esta lista fue generada el Sat Mar 23 16:05:54 2019 CET.