Universidad Complutense de Madrid
E-Prints Complutense

Estudio del potencial probiótico de cepas bacterianas de distinta procedencia. A study on the probiotic potential of selected bacterial strains

Impacto

Downloads

Downloads per month over past year



Junior, Carlos Adam Conte (2014) Estudio del potencial probiótico de cepas bacterianas de distinta procedencia. A study on the probiotic potential of selected bacterial strains. [Thesis]

[img] PDF
1MB




Item Type:Thesis
Additional Information:

Tesis inédita de la Universidad Complutense de Madrid, Facultad de Veterinaria, Departamento de Nutrición, Bromatología y Tecnología de los Alimentos, leída el 19-07-2013

Directors:
DirectorsDirector email
Fernández Álvarez, Manuela
Hierro Paredes, Eva
Uncontrolled Keywords:Probióticos
Subjects:Medical sciences > Veterinary > Chemistry of food and nutrition
ID Code:24445
Deposited On:31 Jan 2014 12:12
Last Modified:16 Jan 2019 10:06

Origin of downloads

Repository Staff Only: item control page