Universidad Complutense de Madrid
E-Prints Complutense

Dieta Mediterránea y salud. Importancia de los alimentos vegetales y sus componentes bioactivos
Mediterranean diet and health. Importance of plant foods and its bioactive components

Impacto

Downloads

Downloads per month over past year



Carbajal Azcona, Ángeles (2014) Dieta Mediterránea y salud. Importancia de los alimentos vegetales y sus componentes bioactivos. In Comer: Cocina, Nutrición y Salud, Julio de 2014, Cursos de Verano de UCM - El Escorial. (Unpublished)

[img]
Preview
PDF
6MB



Abstract

Se revisan las características de la Dieta Mediterránea y sus componentes bioactivos, nutrientes y no nutrientes, y su papel en la salud.


Item Type:Conference or Workshop Item (Lecture)
Uncontrolled Keywords:Dieta Mediterránea, Nutrición, Salud, Alimentos vegetales, Componentes bioactivos,Fitoquímicos, Enfermedad crónica
Palabras clave (otros idiomas):Mediterranean diet, Nutrition, Health, Plant foods, Bioactive components, Phytochemicals, Chronic disease
Subjects:Medical sciences > Medicine > Dietetics and Nutrition
Medical sciences > Medicine > Public health
Medical sciences > Nursing > Nutrition
Medical sciences > Nursing > Health education
Medical sciences > Nursing > Dietetics
Medical sciences > Pharmacy > Chemistry of food and nutrition
Medical sciences > Pharmacy > Dietetics and nutrition
Medical sciences > Pharmacy > Public health
ID Code:37702
Deposited On:14 Dec 2016 10:33
Last Modified:19 Dec 2016 09:33

Origin of downloads

Repository Staff Only: item control page