Impacto
Downloads
Downloads per month over past year
Martín Martín, Gema and Pérez-Urria Carril, Elena (2014) Azafrán I (Crocus sativus L.). REDUCA Biología, 7 (2). pp. 71-83. ISSN 1989-3620
Preview |
PDF
642kB |
Official URL: http://revistareduca.es/index.php/biologia/index
Abstract
El presente trabajo muestra una recopilación sobre las características de Crocus sativus L., el azafrán, una especie, muy apreciada desde la antigüedad. Se consideran aspectos básicos botánicos y bioquímicos así como datos sobre el cultivo, y su comercialización.
Resumen (otros idiomas)
This paper presents a compilation of the characteristics of Crocus sativus L., saffron, a species prized since antiquity. The paper considers botanical and biochemical as well as data on the cultivation and marketing basics.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Crocus sativus L., Crocina, Picrocrocina, Safranal origen, Cultivo |
Palabras clave (otros idiomas): | Crocus sativus L ., Crocina, Picrocrocin, Safranal origin, Growing |
Subjects: | Medical sciences > Medicine Medical sciences > Biology Medical sciences > Biology > Plant physiology Medical sciences > Pharmacy > Dietetics and nutrition |
ID Code: | 27837 |
Deposited On: | 14 Jan 2015 08:42 |
Last Modified: | 09 Apr 2019 09:45 |
Origin of downloads
Repository Staff Only: item control page