Dieta Mediterránea y salud. Importancia de los alimentos vegetales y sus componentes bioactivos
Mediterranean diet and health. Importance of plant foods and its bioactive components

Downloads

Downloads per month over past year

37702

Impacto

Downloads

Downloads per month over past year



Carbajal Azcona, Ángeles (2014) Dieta Mediterránea y salud. Importancia de los alimentos vegetales y sus componentes bioactivos. In Comer: Cocina, Nutrición y Salud, Julio de 2014, Cursos de Verano de UCM - El Escorial. (Unpublished)

[thumbnail of Carbajal-DM-Escorial-UCM-17-julio-2014.pdf]
Preview
PDF
6MB



Abstract

Se revisan las características de la Dieta Mediterránea y sus componentes bioactivos, nutrientes y no nutrientes, y su papel en la salud.


Item Type:Conference or Workshop Item (Lecture)
Uncontrolled Keywords:Dieta Mediterránea, Nutrición, Salud, Alimentos vegetales, Componentes bioactivos,Fitoquímicos, Enfermedad crónica
Palabras clave (otros idiomas):Mediterranean diet, Nutrition, Health, Plant foods, Bioactive components, Phytochemicals, Chronic disease
Subjects:Medical sciences > Medicine > Dietetics and Nutrition
Medical sciences > Medicine > Public health
Medical sciences > Nursing > Nutrition
Medical sciences > Nursing > Health education
Medical sciences > Nursing > Dietetics
Medical sciences > Pharmacy > Chemistry of food and nutrition
Medical sciences > Pharmacy > Dietetics and nutrition
Medical sciences > Pharmacy > Public health
ID Code:37702
Deposited On:14 Dec 2016 10:33
Last Modified:19 Dec 2016 09:33

Origin of downloads

Repository Staff Only: item control page