Cámara Hurtado, María de la Montaña and Sánchez Mata, María de Cortes and Fernández Ruiz, Virginia and Cebadera Miranda, María Elena and Domínguez Díaz, Laura (2021) A Review of the Role of Micronutrients and Bioactive Compounds on Immune System Supporting to Fight against the COVID-19 Disease. Foods, 10 (5). p. 1088. ISSN 2304-8158
Domínguez Díaz, Laura and Fernández Ruiz, Virginia and Morales Gómez, Patricia and Sánchez Mata, María de Cortes and Cámara Hurtado, María de la Montaña (2021) Assessment of Health Claims Related to Folic Acid in Food Supplements for Pregnant Women According to the European Regulation. Nutrients, 13 . p. 937. ISSN 2072-6643
Fernández Ruiz, Virginia and Romero Aguilera, Fátima and Morales Gómez, Patricia and Sánchez Mata, María de Cortés and Cámara Hurtado, María de la Montaña and Cordoba Diaz, Damian and Cordoba Diaz, Manuel and Girbés Juán, Tomas and Jimenez López, Pilar and Chaya Romero, Carolina and Urosa Sanz, Belén and Muñoz San Roque, Isabel (2017) Autoevaluación formativa en inglés mediante la utilización de plataformas abiertas online de aplicación pluridisciplinar. [Proyecto de Innovación Docente]
Cámara Hurtado, María de la Montaña (2002) Caracterización de derivados de piña: zumos y néctares. [Thesis]
Cebadera Miranda, Laura and Dias, Maria Inês and Barros, Lillian and Fernández Ruiz, Virginia and Cámara Hurtado, Rosa María and Del Pino, Ángel and Santos-Buelga, Celestino and Ferreira, Isabel C.F.R. and Morales Gómez, Patricia and Cámara Hurtado, María de la Montaña (2020) Characterization of Extra Early Spanish Clementine Varieties (Citrus clementina Hort ex Tan) as a Relevant Source of Bioactive Compounds with Antioxidant Activity. Foods, 9 (5). p. 642. ISSN 2304-8158
Cordoba Diaz, Manuel and Córdoba Díaz, Damián and Sánchez Mata, Maria de Cortes and Cámara Hurtado, María de la Montaña and Morales Gómez, Patricia and Fernández Ruiz, Virginia and Siljestrom Galache, Patricia and Regalado Reyes, Crsitina and Girbés Juan, Tomás and Jimenez López, Pilar (2018) Diseño e implantación de un sistema pluridisciplinar de autoevaluación formativa en inglés mediante la utilización de plataformas abiertas online. [Proyecto de Innovación Docente]
San José, Raquel and Plazas, Mariola and Sánchez Mata, María de Cortes and Cámara Hurtado, María de la Montaña and Prohens, Jaime (2016) Diversity in composition of scarlet (S. aethiopicum) and gboma (S. macrocarpon) eggplants and of interspecific hybrids between S. aethiopicum and common eggplant (S. melongena). Journal of Food Composition and Analysis, 45 . pp. 130-140. ISSN 0889-1575
Morales Gómez, Patricia and Fernandez Ruiz, Virginia and Sánchez Mata, María de Cortes and Ciudad Mulero, María and Dominguez Diaz, Laura and García Recio, Veronica and Córdoba Díaz, Manuel and Córdoba Díaz, Damián and Girbés Juan, Tomás and Jimenez López, Pilar and Cámara Hurtado, María de la Montaña (2019) Flipped classroom vs clase magistral: Diseño e implementación de este modelo pedagógico en Ciencias y Ciencias de la salud. [Proyecto de Innovación Docente]
Sánchez Mata, María de Cortes and Cámara Hurtado, María de la Montaña and Fernández Ruiz, Virginia and Morales Gómez, Patricia and Matallana González, María Cruz and Pérez Rodríguez, María Luisa and García Herrera, Patricia and Cámara Hurtado, Rosa María and Dorta Pérez, Eva and Ciudad Mulero, María and Alonso Estéban, José Ignacio and Domínguez Díaz, Laura (2021) Generación de materiales gráficos para el aprendizaje sobre el etiquetado de los alimentos, a través de la metología ApS. [Proyecto de Innovación Docente]
García Lacarra, Teresa and Álvarez Torrellas, Silvia and Cámara Hurtado, María de la Montaña and Fernández Jiménez, Judit and Fernández Ruiz, Virginia and Moreno Conde, Helena and Pérez-Olleros Conde, María Lourdes and García García, Aina (2021) Generación de recursos educativos innovadores para la docencia virtual en industrias alimentarias. [Proyecto de Innovación Docente]
López Froilán, R. and Ramírez Moreno, E. and Podio, N.S. and Pérez Rodríguez, María Luisa and Cámara Hurtado, María de la Montaña and Baroni, MV and Wunderlin, DA and Sánchez Mata, María de Cortes (2016) In vitro assessment of potential intestinal absorption of some phenolic families and carboxylic acids from commercial instant coffee samples. Food & Function, 7 (6). pp. 2706-2711. ISSN 2042-650X
Estévez-Santiago, Rocío and Silván, José Manuel and Can-Cauich, Cesar Abraham and Veses, Ana Maria and Alvarez-Acero, Inma and Martinez-Bartolome, Miguel Angel and San-Román, Ricardo and Cámara Hurtado, María de la Montaña and Olmedilla-Alonso, Begoña and Pascual-Teresa, Sonia de (2019) Lack of a Synergistic Effect on Cardiometabolic and Redox Markers in a Dietary Supplementation with Anthocyanins and Xanthophylls in Postmenopausal Women. Nutrients, 11 (7). p. 1533. ISSN 2072-6643
Igual, Marta and Cebadera Miranda, Laura and Cámara Hurtado, Rosa María and Agudelo, Claudia and Martínez-Navarrete, Nuria and Cámara Hurtado, María de la Montaña (2019) Novel Ingredients Based on Grapefruit Freeze-Dried Formulations: Nutritional and Bioactive Value. Foods, 8 (10). p. 506. ISSN 2304-8158
Arroyo Menéndez, Millán and Cámara Hurtado, María de la Montaña and López Cerezo, José Antonio and Luján López, José Luis and Moreno Castro, Carolina and Pérez Manzano, Antonio and Polino, Carmelo and Radl Philipp, Rita and Torres Albero, Cristobal and Zamora Bonilla, Juan (2007) Percepción social de la Ciencia y la Tecnología en España, 2006. Technical Report. FECYT, MADRID.
Domínguez Díaz, Laura and Dorta Pérez, Eva and Maher, Sarita and Morales Gómez, Patricia and Fernández Ruiz, Virginia and Cámara Hurtado, María de la Montaña and Sánchez Mata, María de Cortes (2020) Potential Nutrition and Health Claims in Deastringed Persimmon Fruits (Diospyros kaki L.), Variety ‘Rojo Brillante’, PDO ’Ribera del Xúquer’. Nutrients, 12 (5). p. 1397. ISSN 2072-6643
Arias-Rico, José and Cruz-Cansino, Nelly del Socorro and Cámara Hurtado, María de la Montaña and López Froilán, Rebeca and Pérez Rodríguez, María Luisa and Sánchez Mata, María de Cortes and Jaramillo-Morales, Osmar Antonio and Barrera-Gálvez, Rosario and Ramírez-Moreno, Esther (2020) Study of Xoconostle (Opuntia spp.) Powder as Source of Dietary Fiber and Antioxidants. Foods, 9 (4). p. 403. ISSN 2304-8158