Universidad Complutense de Madrid
E-Prints Complutense

Items where Subject is "Sciences > Chemistry > Nutrition"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | Creators
Number of items at this level: 8.

Article

Ferrández, M.R. and Redondo, J.L. and Ivorra, Benjamin and Ramos del Olmo, Angel Manuel and Ortigosa, P.M. and Paechter, P. (2019) Improving the performance of a preference-based multi-objective algorithm to optimize food treatment processes. Engineering Optimization . ISSN 1029-0273 (In Press)

Conference or Workshop Item

Infante del Río, Juan Antonio and Ivorra, Benjamin and Ramos del Olmo, Ángel Manuel and Rey Cabezas, Jose María (2008) Enzymatic inactivation under high pressure processes: models, simulation and mathematical analysis. In Workshop of Innovative Applications of Nonthermal Technologies in Foods: Technology, Safety, Health and Consumer Acceptability, 19-22 noviembre 2008, Madrid. (Submitted)

Thesis

Ramírez Escudero, Mercedes (2018) Estudio cristalográfico de los mecanismos de especificidad y diseño molecular de glicosidasas para la producción de oligosacáridos prebióticos y derivados bioactivos. [Thesis]

Mayor Rodríguez, Beatriz (2017) The Water-Energy-Food nexus: trends, trade-offs and implications for strategic energies. [Thesis]

Paredes Escobar, Mayra Liliana (2016) Perfiles profesionales y planes de formación. Contextualización, análisis y propuestas para la Facultad de Ingeniería en Alimentos de la Universidad Técnica de Ambato, Ecuador. [Thesis]

Muñiz Valencia, Roberto (2008) Desarrollo de métodos cromatográficos para la determinación de esteroides (corticoides y anabolizantes) en piensos y aguas de consumo animal. [Thesis]

Proyecto de Innovación Docente

Sánchez-Paniagua López, Marta and López Ruiz, Beatriz and Sevilla Sierra, María Paz and Rueda Rodríguez, María Del Carmen and Molina Santos, Marina Mercedes and Mateos-Aparicio Cediel, Inmaculada and Redondo Cuenca, Araceli and Tenorio Sanz, María Dolores and Rodrigo Martín, Rosa and Aragoneses Velasco, Laura and López Salvador, Alba and Cervero Frías, Verónica and Urquía Fermosell, Carlos (2018) Estrategias metodológicas enfocadas a la mejora del aprendizaje en estudiantes con diversidad. [Proyecto de Innovación Docente]

Mateos-Aparicio Cediel, Inmaculada and Pérez Rodríguez, María Luisa and Redondo Cuenca, Araceli and Tenorio Sanz, María Dolores and Villanueva Suárez, María José (2017) Trivializando con los alimentos. [Proyecto de Innovación Docente]

This list was generated on Sun May 26 04:03:17 2019 CEST.