Impacto
Downloads
Downloads per month over past year
Gútiez Sainz-Pardo, Loreto (2013) Desarrollo de estrategias moleculares que permitan el uso de las bacterias lácticas (BAL) como factorías celulares de producción de péptidos bioactivos de interés en la industria alimentaria. [Thesis]
![]() |
PDF
4MB |
Item Type: | Thesis |
---|---|
Additional Information: | Tesis inédita de la Universidad Complutense de Madrid, Facultad de Veterinaria, Departamento de Nutrición, Bromatología y Tecnología de los Alimentos, leída el 16-07-2013 |
Directors: | Directors Hernández Cruza, Pablo E. Herranz Sorribes, Carmen Cintas Izarra, Luis Miguel |
Uncontrolled Keywords: | Bacterias |
Subjects: | Medical sciences > Veterinary > Chemistry of food and nutrition Medical sciences > Veterinary > Microbiology |
ID Code: | 23437 |
Deposited On: | 06 Nov 2013 10:14 |
Last Modified: | 16 Jan 2019 10:59 |
Origin of downloads
Repository Staff Only: item control page